Urša Zgojznik nominirana za Slovenko leta!

Ne zamudite naših zadnjih aktivnosti.


Za vsakim našim projektom, za vsako akcijo stoji večja ali manjša ekipa, ki verjame, da lahko svet postane boljši. A taka ekipa ne more delovati brez dobrega vodje. Ekologi brez meja smo veseli do neba in nazaj, da je to za nas Urša. Urša je štirikomponentno lepilo, ki drži skupaj našo srčno ekipo. Urša je tista, ki zvečer premetava številke in si razbija glavo, kako bo naše društvo lahko preživelo še kako leto ali dve. Urša je tista, ki svoje sodelavce vedno postavi na prvo mesto in nam 'zateži', če smo tik pred izgorevanjem. 

Urša nikoli ne vidi težav, ampak zgolj in samo rešitve. Urša je pravi timski človek, ki je v tem letu našim prizadevanjem posvetila 25 ur na dan. Predvsem pa je Urša srčna in motivirana oseba, ki jo imamo neizmerno radi. Če bi vsaka organizacija imela tako osebo, bi si Švica želela, da postane druga Slovenija. Glasujte za Uršo, da postane Slovenka leta. Zakaj? Ker si to resnično zasluži! 

Glasovanje poteka do 29. novembra na spletni strani revije Jana, na njihovi Facebook strani in z glasovnicami po pošti. Glasujete lahko 1x dnevno! 

Hvala vsem, ki boste oddali glas za Uršo, Ekologe brez meja in vse nas, ki smo prispevali k temu, da ostane Slovenija čista za vedno!

Piše: Katja Sreš, foto: Polona Ponikvar


Poglej tudi ...

Bioplastika je še vedno plastika

Plastika je eden izmed najhitreje rastočih onesnaževalcev na svetu. Trenutni načini oblikovanja, produkcije in porabe plastike niso niti trajnostno ...

poročilo

Prvi rezultati popisa spodbudni, a ostaja še veliko dela!

Eden od ciljev letošnjega projekta Očistimo Slovenijo je osvežitev podatkov v Registru divjih odlagališč. Kaj kažejo prva poročila s ...