Očistimo Slovenijo
kot organizacije

Občine

ste v skupni vseslovenski akciji ključni partner in v preteklosti so se združile prav vse slovenske občine. Tudi letos si želimo, da zgradimo zgodbo skupaj z zavedanjem, da je projekt odlična priložnost, da se stanje ozaveščenosti glede divjih odlagališč, odpadkov na splošno in skupnostnega ustvarjanja pri ljudeh izboljša. Vabljeni, da se nam oglasite na lokalno@ocistimo.si in skupaj bomo preverili možnosti sodelovanja.

Partnerji

vsebinsko podpirajo akcijo znotraj svojih aktivnosti in mrež. Če tudi vi verjamete, da se za največjim okoljskim projektom v zgodovini človeštva skriva nekaj pomembnega, vas vabimo, da skupaj z nami ustvarite novo, uspešno zgodbo Očistimo Slovenijo 2018. Kontaktirajte nas na partnerji@ocistimo.si.

Sponzorji in donatorji

akcijo podpirajo s finančnimi in/ali materialnimi sredstvi. Celoten projekt je zasnovan na prostovoljski ravni, zato vabljeni, da se povežete z nami na finance@ocistimo.si.

Vabljeni tudi k popisu divjih odlagališč.
Če opazite divje odlagališče, ga vnesite v Register divjih odlagališč ali uporabite mobilno aplikacijo.

Odlagališče lahko vpišete tudi prek mobilne aplikacije


Pošlji sporočilo SMS s ključno besedo EBM5 na številko 1919 in prispeval boš 5 EUR za delovanje in projekte Društva Ekologi brez meja.