Prijavi se


Hvala, ker ste se odločili, da boste zavihali rokave in pomagali uspešno izpeljati akcijo Očistimo Slovenijo 2018. Zdaj verjetno že veste, da tokrat ne bomo samo čistili odpadkov, ampak se bomo lotili stvari veliko bolj na široko.

Prijava za podjetja poteka ločeno. Prosimo preberite pogoje za sodelovanje.

Druge organizacije (društva, zavodi, šole itd.) se za prijavo oglasite občinskemu koordinatorju: iskalnik po občinah.

Z izpolnjeno prijavo soglašate, da Ekologi brez meja uporabimo vaše podatke (ime, priimek, elektronski naslov, naslov in telefon) za obveščanje o srečanjih in dogodkih ter podatkih o zbirnih mestih čiščenja in drugih aktivnosti v času akcije Očistimo Slovenijo 2018. Ekologi brez meja se zavezujemo, da bomo vaše podatke skrbno hranili in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše soglasje lahko kadarkoli pisno ali elektronsko prekličete in zahtevate izbris osebnih podatkov, zbranih s tem soglasjem.

Z izpolnjeno prijavo soglašate, da Ekologi brez meja na posredovani elektronski naslov pošiljamo Čiste e-novice. Vaše podatke (ime, priimek, elektronski naslov) bomo uporabljali izključno za pošiljanje novic. Ekologi brez meja se zavezujemo, da bomo vaše podatke skrbno hranili in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše soglasje lahko kadarkoli pisno ali elektronsko prekličete in zahtevate izbris osebnih podatkov, zbranih s tem soglasjem.